Bamboo-Organic
Met de Bamboo organische was- en massageprodukten willen we je niet alleen een dagelijks goed gevoel geven maar ook het milieu beschermen. Bamboo organische artikelen transformeren je dagelijkse reinigingsritueel in een heerlijke verzorgende wellness ervaring omdat onze ecologische serie de hoogste standaarden combineert met strikte vereisten rondom ecologische productie.

De huid is het grootste orgaan van het lichaam. Het vernieuwt zichzelf voordurend door de constante productie van nieuwe cellen een proces waarvoor veel zuurstof nodig is. Bamboo was- en massageprodukten verbeterende bloedciculering in de huid en openen de porieen zodat deze meer zuurstof kunnen opnemen. Op deze manier blijft je huid jong en fris.

Bamboo goed voor je gezondheid
Verwerk Bamboo heeft een natuurlijke antibacteriële structuur. Daardoor is de Bamboo vezel van nature bijzonder geschikt voor allerlei wellness en verzorgings toepassingen. Mensen met allergieën kunnen met een gerust hart Bamboo stoffen gebruiken, want er zitten geen chemicaliën in. Ook blijven ze door deze eigenschappen langer goed dan katoenen stoffen. En wat erg fijn is: door de antibacteriële stof in de Bamboo gaan er niet zo snel vieze luchtjes in je textiel zitten.Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.